Suomi-Seuran lahjoituskirjat järjestöille

Päivi laittaa tarraa lahjoituskirjoihinHyvät Suomi-Seuran jäsenjärjestöt ja sellaisiksi mielivät!

Nyt on oiva aika maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksu ja tulla käymään toimistollamme valitsemaan lahjoituskirjoja. Suomi-Seura lahjoittaa nimittäin joka vuosi jokaiselle ulkomailla toimivalle jäsenjärjestölleen kaksikymmentä suomalaista suomen- tai ruotsinkielistä kirjaa. Ehtoina on, että jäsenmaksu on maksettu ja että kirjat voidaan sijoittaa järjestön omaan kirjastoon jäsenten iloksi ja hyödyksi. Anomuslomakkeen voit täyttää joko paikan päällä toimistossamme tai voit pyytää sen etukäteen osoitteesta info@suomi-seura.fi.

Nyt hyllyissämme on erityisen paljon suomalaista nykykirjallisuutta moneen eri makuun, mutta myös klassikoita, elämäkertoja ja muuta tietokirjallisuutta. Lisäksi meiltä löytyy hieno valikoima lasten- ja nuortenkirjoja sekä pelejä. Lisää kirjoja hankimme pitkin vuotta joten poiketkaa meillä kun olette Helsingissä!

Kun tulette itse paikan päälle valitsemaan kirjoja, säästämme postikuluissa ja voimme ostaa enemmän ja ajankohtaisempaa kirjallisuutta. Samalla saamme mukavan tilaisuuden vaihdella kuulumisia. Kuulemme erittäin mielellämme teidän toiminnastanne maailman eri kolkissa ja mitä ulkosuomalaisille kuuluu siellä missä asutte. Meistä on vuorostaan mukavaa kertoa teille missä mennään täällä koti-Suomessa ja mitä Suomi-Seurassa tapahtuu. Yksi pyyntö meillä kuitenkin on ennen kuin tulette: tarkistakaa että jäsenmaksu todellakin on maksettu. Sen voitte tehdä sekä omalta rahastonhoitajalta että ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla.

Tärkeitä muutoksia toimistolla on jo odotettavissa tämän kuun loppupuolella kun jäsensihteeri Pirkko Häggman jää eläkkeelle ja Päivi Kukkakorpi siirtyy hänen tilalleen hoitamaan jäsenasioita. Samalla Päivin tähän mennessä hoitamat lahjoituskirja-asiat siirtyvät neuvontaan Hannen, Maaritin, Liisan ja Helenan hoidettavaksi.

Tervetuloa meille tutustumaan sekä kirjoihin että henkilökuntaan! Toimistomme on auki arkipäivisin kello 9 – 16. Nähdään Mariankadulla!

kakluuni_2

Tietoja Hanne Selin

Suomi-Seuran neuvontapäällikkö. Töissä Suomi-Seurassa vuodesta 1999 lähtien. Ulkosuomalaisena sitä ennen Ranskassa ja Arabiemiraateissa.
Kategoria(t): Ajankohtaista, Suomi-Seura, Ulkosuomalaisjärjestöt Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s