Kirjoja ja ruusuja

Hyvää kansainvälistä kirjan ja tekijänoikeuksien päivää! Tänä vuonna tänä samaisena päivänä vietetään  Suomessa myös Kirjan ja ruusun päivää. Me Suomi-Seurassa rakastamme kirjoja ja haluamme jakaa suomalaisen kirjallisuuden ilosanomaa myös maailmalla oleville suomalaisille ulkosuomalaisjärjestöjen kautta.  Suomi-Seura on jo 1970-luvulta lähtien lahjoittanut järjestöjäsenilleen vuosittain 20 kirjaa. Pyrimme pitämään kirjavalikoimamme tasokkaana ja suomalaisena. Joukossa on romaaneja, tietokirjoja, lasten kirjoja ja äänikirjoja.

Päivi laittaa tarraa lahjoituskirjoihin

Kevät 2014 on tuonut tullessaan joitakin muutoksia lahjoituskirjojen suhteen. Aiemmin kirja-asioita hoidellut toimistosihteerimme Päivi Kukkakorpi on siirtynyt hoitamaan jäsensihteerin tehtäviä ja lahjoituskirjat hoidetaan tällä hetkellä Suomi-Seuran neuvonnassa. Kirjahyllyt ovat muuttaneet neuvontaosaston huoneisiin ja ne pursuavat hyvää lukemista sekä aikuisille että lapsille.

Sofi Oksasen trilogia

Toivomme, että mahdollisimman moni yhdistys voi hakea lahjoituskirjansa toimistoltamme, sillä postituskulut ovat varsin suuret. Tarvittaessa kuitenkin mielellämme lähetämme kirjat postitse.

Tervetuloa valitsemaan mieleisiä kirjoja yhdistyksenne kirjastoon!

 

Tietoja Maarit Hyvärinen

Suomi-koulu koordinaattori, jäsenneuvoja. Töissä Suomi-Seurassa vuodesta 2002 lähtien.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s