”The Finnish Baby Box”

Vauvan kuvaSuomeen on perustettu yritys, joka kokoaa suomalaista Kelan jakamaa äitiyspakkausta vastaavia tuotepakkauksia myytäväksi myös ulkomaille.

Yritys teki kokeeksi ennakkotilaussivuston, jonka perusteella kysyntää näytti oleva. Yritys kokoaan pakkauksiinsa (Finnish Baby Box) tuotteita samoista yrityksistä mistä myös Kelan jakaman äitiyspakkauksen tuotteet tulevat.

Pakkauksen tuotteet vastaavat hyvin pitkälle niitä tuotteita mitä myös Kelan äitiyspakkaus sisältää, mutta pieniä muutoksiakin on tehty. Pakkauksia voi tilata ulkomaille sen maan ilmastoon sopivalla sisällöllä, esim. lämpöisemmillä haalareilla tai vastaavasti kevyemmin topattuina. Pakkauksen hinta on 399e.

Pakkauksia on toimitettu jo esim. Yhdysvaltoihin, Sveitsiin, Norjaan, Ruotsiin, Iso-Britanniaan, Espanjaan, Italiaan, Saksaan ja mm. Kiinaan.

Uutuutena yritys on solminut sopimuksen Muumikuosista tuotteista ja nyt on mahdollista tilata pakkaus ”The Moomin Finnish Baby Box” hintaan 499e.

https://www.moomin.com/en/blog/the-moomin-edition-finnish-baby-box/

Tietoja Hanne Selin

Suomi-Seuran neuvontapäällikkö. Töissä Suomi-Seurassa vuodesta 1999 lähtien. Ulkosuomalaisena sitä ennen Ranskassa ja Arabiemiraateissa.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.