Blogista ja meistä

Kotisi maailmalla -blogin myötä haluamme avata näkymiä ulkosuomalaisten maailmaan! Kutsumme kaikki entiset, nykyiset ja tulevat ulkosuomalaiset sekä ulkosuomalaisasioista kiinnostuneet kanssamme tutustumaan värikkääseen ulkosuomalaiskenttään sekä koti-Suomen ilmiöihin. Esittelemme sekä Suomi-Seura ry:n toimintaa, että ulkosuomalaisilmiöitä maailmalla. Joukkoon mahtuu myös ajankohtaisia asioita, tiedonjyviä, kiinnostavia ihmisiä ja tunnelmia meiltä ja muualta. Kirjoittajat ovat Suomi-Seuran työntekijöitä ja joskus kenties vierailevia tähtiäkin.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia blogikirjoitusten aiheista ja julkaisemme blogissamme myös pieniä kertomuksia ja kuvia ulkosuomalaisjärjestöjen tapahtumista. Näitä voitte lähettää osoitteeseen info@suomi-seura.fi (mukaan maininta siitä, että materiaali on tarkoitettu blogiin).

Suomi-Seura, kotisi maailmalla – ja nyt myös blogisi maailmalla! 

 

SuomiSeura kuvaSuomi-Seura ry. on nykyisten, entisten ja tulevien ulkosuomalaisten etujärjestö. Seuran toimisto on Helsingissä, Mariankatu 8 (Kruununhaka).

Suomi-Seura julkaisee Suomen Silta -lehteä.

Suomi-Seuran neuvontapalvelu opastaa ulkomaille muuttoon, ulkomailla asumiseen ja paluumuuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Suomi-Seura tukee ulkosuomalaistoimintaa mm. jakamalla vuosittain apurahoja ulkosuomalaisjärjestöille, ulkosuomalaismedialle sekä Suomi-kouluille.

Ulkosuomalaisten edunvalvojana Suomessa toimii Suomi-Seuran aloitteesta perustettu ulkosuomalaisparlamentti.

Lisää tietoa Suomi-Seurasta löydät kotisivuilta.

usp logo170107

Ulkosuomalaisparlamentti kokoontuu Helsingissä joka toinen vuosi. Ulkosuomalaisparlamentin jäseniä ovat ulkomailla toimivat suomalaisyhdistykset, jotka lähettävät edustajansa parlamentti-istuntoon. Parlamentti on poliittisesti sitoutumaton.

Parlamentin tehtävä on toimia ulkosuomalaisten äänenä Suomessa. Ulkosuomalaisparlamentti toimii myös keskustelu- ja tiedotuskanavana sekä Suomeen että ulkosuomalaisille päin.

Parlamentti-istuntojen välissä työtä johtaa alueellisesti valittu puhemiehistö. Suomi-Seuran puheenjohtaja on ulkosuomalaisparlamentin puhemies.

Lisää tietoa ulkosuomalaisparlamentin toiminnasta löydät kotisivuilta.

Ota yhteyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s